Català


Aquí trobareu un exercici de Català

Troba tema i tesis del següent text

Les instal·lacions i les oportunitats per a avançar són majors en la vida urbana que el que trobem en la vida rural, però existeix un problema agut de contaminació, soroll, falta de subministrament d'aigua adequat, embotellaments, amuntegament i delinqüència a les ciutats. De manera similar, encara que falten instal·lacions modernes en les àrees rurals, l'aire pur i la pau són beneficiosos per a la salut de les persones que viuen allí.

Els llogarets són un mirall de la cultura i el patrimoni cultural d'un poble. A més d'un major acostament a la identitat pròpia d'una nació, es gaudeix  del sol, la vegetació i la tranquil·litat, i la gent, en general, és molt càlida i amigable.

D'altra banda, la vida urbana està plena de desafiaments difícils. En la seva majoria, les persones que viuen a les ciutats poden aprofitar les últimes comoditats i instal·lacions d'avantguarda. Sempre estan ocupats i ocupats amb una cosa o l'altra tot el temps. Lamentablement, no tenen temps ni tan sols per a conèixer als seus veïns, amics i parents. Per tant, existeixen avantatges i desavantatges per a viure tant en àrees rurals com urbanes.